Visby GK – ny golfwebb till Sveriges bästa golfbana


Ett mästerverk vid havet – är Visby GKs nya tagline. Och alla som har varit på Kronholmen söder om Visby för att spela golf kan säkert instämma. En fantastisk plats och naturupplevelse som de senaste åren också har fått en otrolig kvalité och layout tack vare Greenkeeper Petter Lindblad och banarkitekterna Pierre Fulke och Adam Mednickson.

Vi på Golfpress har samarbetat med Visby GK i flera år. Vi började 2017 att renodla och ta fram en helt ny grafisk profil, med ny logotype, nytt bildspråk och ett helhetstänk som inte funnits tidigare på en svensk golfklubb. Efter ett par generationer av visbygk.com så lanserades under 2021 den nuvarande versionen i form av det nya konceptet Golfpress™.

Golfpress är en plattform i WordPress som innebär att svenska golfklubbar kan skapa sig en hemsida och ha mängder med integrationer och funktionalitet som är unikt. Vårt unika koncept av varumärkesarbete och snabbhet gör att alla föreningar och klubbar kan få en webbplats av högsta kvalitét utan en hög kostnad. Med precis rätt integrationer till affärssystem eller e-handelssystem och synkningar till GIT, mm.

Här är ett exempel på en effektiv och modern meny med de viktigaste för golf, träning, tävling, mm.

På Visby GKs sajt är det fokus på stora bilder, eftersom det finns mycket bildmaterial av Jacob Sjöman, en av världens mest anlitade och bästa golffotografer. Ses allra bäst på desktop eller ipad.

Exempel på hur man kan effektivisera den enorma mängd ”information” som tillhör en klubbverksamhet. Viktigt är också att använda ett modernt och lättläst typsnitt som också linjerar med klubbens grafiska profil och varumärke.

Inloggning för medlemmar med sitt vanliga Golf-ID. Till en sluten del av hemsidan som bara medlemmar kommer åt. Vilka sidor om är dolda bestäms enkelt och kan ändras av klubben själv.

Se mer på visbygk.com


Publicerat

i

av

Etiketter: