Klubbar


Delsjö GK (kommer snart)

Nästa klubb till Golfpress är Delsjö Golfklubb! Endast 5 minuter utanför Göteborg ligger den vackra park- och skogsbanan intill Delsjöns naturreservat. I hela 60 år har golf spelats på Delsjö. Till säsongen 2024 skapar Golfpress en ny digital upplevelse tillsammans med klubben. Håll utkik!

Visby GK

Visby GK är av Europas finaste golfanläggningar och är även Sveriges bästa golfbana flera år i rad. Vi har jobbat med Visby GK sedan 2017 med förnyelse av varumärke, ny webb, fotografering, och text.

Visby GK >

Göteborgs GK

Göteborgs Golf Klubb är Sveriges äldsta golfklubb och har en fantastiskt rolig och vacker bana i Hovås utanför Göteborg. Vi skapade en helt ny webb med hemsida, bokningssystem och e-handel. Vi förenklade varumärket och jobbade mycket med foto och färg.

Göteborgs Golf Klubb >

När GK

När GK är en trevlig och mycket rolig golfbana på sydöstra Gotland. I unik natur och med en extra trevlig klubbkänsla. Golfpress har hjälpt till med ny webb och bokningssystem för träning, kurser och evenemang.

När GK >

Win Win Golf

Win Win Golf är den nya rese- och tävlingsarrangören för passionerade golfspelare. Med unika utformade tävlingar och resor så är Win Win ett fantastiskt tillskott i golfsverige. Golfpress har byggt webb och jobbat med varumärket.

Win Win Golf >

Golfpress GK

Välkommen till Golfpress! Boka en demo med någon av oss idag.

Fotografer, formgivare och webbutvecklare av högsta klass

Tack till Jacob Sjöman för fantastiska bilder!