Klubbar


S:t Arild GK

Ny webb för S:t Arild GK. Mitt i Kullabygdens natursköna omgivningar ligger den vackra 18-hålsbanan som är rankad som en av de 50 bästa banorna i Sverige. Det havsnära läget med Skälderviken på ena sidan och Kattegatt på den andra gör det gynnsamt för golf under större delen av året.

S:t Arild GK >

Visby GK

Visby GK är av Europas finaste golfanläggningar och är även Sveriges bästa golfbana flera år i rad. Vi har jobbat med Visby GK sedan 2017 med förnyelse av varumärke, ny webb, fotografering, och text.

Visby GK >

Göteborgs GK

Göteborgs Golf Klubb är Sveriges äldsta golfklubb och har en fantastiskt rolig och vacker bana i Hovås utanför Göteborg. Vi skapade en helt ny webb med hemsida, bokningssystem och e-handel. Vi förenklade varumärket och jobbade mycket med foto och färg.

Göteborgs Golf Klubb >

Hofgårds Golfklubb

Hofgårds 18-håls golfbana ligger öster om Varberg i Himleåns vackra dalgång. Halva banan ligger i ett öppet jordbrukslandskap och den andra halvan i ett kuperat lövskogsområde. Stenån, som rinner genom banan, utgör ett naturligt vattenhinder på många hål. Välkommen till Golfpress!

Hofgårds GK >

Särö GC

I gammal badortsmiljö, 10 km väster om Kungsbacka, ligger Särö och Särö Golf Club. Mycket fin och rolig korthålsbana med fina vyer och vackert inramade hål och en vanlig lång 9-hålsslinga. Under våren 2024 är ny webb lanserad.

Särö GC >

Delsjö GK

Endast 5 minuter utanför Göteborg ligger den vackra park- och skogsbanan intill Delsjöns naturreservat. I hela 60 år har golf spelats på Delsjö. Till säsongen 2024 finns en ny webb live skapad tillsammans med klubben.

Delsjö GK >

När GK

När GK är en trevlig och mycket rolig golfbana på sydöstra Gotland. I unik natur och med en extra trevlig klubbkänsla. Golfpress har hjälpt till med ny webb och bokningssystem för träning, kurser och evenemang.

När GK >

Win Win Golf

Win Win Golf är den nya rese- och tävlingsarrangören för passionerade golfspelare. Med unika utformade tävlingar och resor så är Win Win ett fantastiskt tillskott i golfsverige. Golfpress har byggt webb och jobbat med varumärket.

Win Win Golf >

Golfpress GK

Välkommen till Golfpress! Boka en demo med någon av oss idag.

Fotografer, formgivare och webbutvecklare av högsta klass

Tack till Jacob Sjöman för fantastiska bilder!