När GK – spela golf på Gotlands unika hedbana

Nu finns När GKs nya hemsida ute! Med Golfpress så har Närs Golfklubb fått ett rejält ansiktslyft och bytt till Golfpress som plattform.

”När” är den natursköna golfbanan på sydöstra Gotland som länge varit ett utflyktsmål för alla som vill besöka det ”riktiga Gotland” och en trevlig och rolig bana i en avkopplande och mycket vacker natur.

Fokus för När var att byta från plattformen Idrottonline, som är på väg att läggas ned, till en ny plattform. När valde Golfpress för att både byta teknisk plattform och för att uppgradera sitt varumärke.

Här exempel startsida med viktiga funktioner som man hittar direkt. Här har vi även jobbat med SEO för att man ska dyka upp på Google när man söker efter att spela golf på Gotland.

Här ett exempel på hur vi har lyft in och specialanpassat GITs starttider-widget för att passa med När GKs typsnitt och färger. Och även gjort det mer mobilanpassat än vad GIT erbjuder.

Exempel på tydliga Call-to-actions för att kontakta klubben eller för att enkelt starta en vägbeskrivning i sin kartapp på telefonen.

Exempel på att klubben ville ha ett tydligt och enkelt formulär som gör det enkelt och attraktivt för nya medlemmar att anmäla intresse för medlemskap.

Läs mer på nargk.se