Startsida (gammalt innehåll)


Bild från Göteborgs Golf Klubb av världens bästa ”golffotograf” Jacob Sjöman!


”Vilket resultat vi tillsammans har åstadkommit! Stort tack, vi är sååå nöjda med att valet föll på er…”

Anna Johansson,
Klubbchef Göteborgs Golf Klubb


Blixtsnabb webbsida i WordPress för din golfklubb.

Golfpress™ är det nya sättet att bygga webbplatser för hemsidor på. Genom att bygga i världens största webbverktyg WordPress och med Golfpress speciellt framtagna ”block” så är det snabbt, smidigt och kul att bygga en ny kraftfull hemsida.

Fast månadskostnad som ger tillgång till support.

Golfpress™ bygger på att din golfklubb betalar en fast låg månadskostnad för att få tillgång till en plattform som ständigt uppdateras. Det ger trygghet och långsiktighet för båda parter. Din golfklubb får också tillgång till en enda centraliserad support som är tillgänglig varje vardag.

Mobile First.

Självklart bygger vi webb i Mobile First – vilket är att fokusera på främst hur UX (User Experience) upplevs av en smartphone-användare. Utifrån det tas beslut om design, layout och funktion. En hemsida ska fungera nästan som en smidig app!

Inloggning med Golf-ID för klubbens medlemmar

Golfpress har utvecklat en egen funktion som gör det mycket enkelt för klubbens personal att bestämma vilka sidor som ska vara öppna för alla eller vilka som är dolda och bara visas för medlemmar. Självklart loggar man in med sitt Golf-ID och det slutar fungera den dagen man inte är medlem längre.

E-handel och bokningar med Woocommerce (Nyhet!)

Nu finns det möjligheter att skapa en egen e-handel och försäljning av kurser väldigt enkelt med Woocommerce i Golfpress. För närvarande har vi stöd för betalning via Klarna eller Stripe. Titta gärna mer hur det fungerar på Göteborgs GK här.

Skicka förfrågan!

Skicka ett meddelande till oss så tar vi det vidare därifrån.

En komplett golfwebb för framtiden.

Golfpress™ är byggt för framtiden och visionen är att bygga till fler och fler funktioner som ger möjligheten att samla mycket av en golfklubbs administrativa sysslor i samma gränssnitt. Vi tror att vi tillsammans med Sveriges golfklubbar kan bygga en modern golfwebb och öka intresset för golfen!

Lång erfarenhet av golfwebb och design.

Vi har sedan 2017 jobbat med Visby Golfklubb och har lång erfarenhet inom design, varumärken och marknadsföring. Vårt fokus ligger på att skapa unika starka varumärken!

Fotografer, formgivare och webbutvecklare av högsta klass

Tack till Jacob Sjöman för fantastiska bilder!